Gençleri Evlilikten Uzaklaştıran Sebep

 

16 Aralık 2014 18:34
Gençleri Evlilikten Uzaklaştıran Sebep




‘Evlilik Birliği’ kurumu tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda günümüz gençlerinin maddi durumlarından dolayı artık evliliğe sıcak bakmadığı ortaya konuldu.


  İngiliz ‘Evlilik Birliği’ kurumu tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucunda günümüz gençlerinin maddi durumlarından dolayı artık evliliğe sıcak bakmadığı ortaya konuldu.Evlenmek, bir yuva kurmak ve çocuk sahibi olmak her ne kadar güzel olsa da, bir o kadar zahmetli ve zorlu bir iş. Günümüzün yaşam koşullarında ise bu durum daha da zorlayıcı. Çünkü her geçen gün pahalılaşan dünya insanların maddi durumunu zorlamakla birlikte manevi durumunu da etkiliyor. Bunun en somut kanıtı ise 20 – 30 yaş arası gençlerin artık evliliğe o kadar sıcak bakmamaları.“Sonuçlara baktığımda üzülüyorum”İngiltere’de İngiliz ‘Evlilik Birliği’ kurumu tarafından gerçekleştirilen araştırmada şu an 20 yaşlarında olan gençlerin yüzde 48’inin evleneceği belirtildi. Özellikle maddi durumu kötü olan kişiler evliliğe artık sıcak bakmıyor. Bu durum evlilik ile ekonomik durumun ilişkisini gözler önüne seriyor. Kurumun kurucusu Paul Coleridge, “Sonuçlara baktığımda yeni jenerasyon ve onların çocukları için üzülüyorum” şeklinde konuştu.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.