Kivi suyu: Saç Uzamasını Hızlandırır

 

27 Ocak 2019 20:53
Kivi suyu: Saç Uzamasını Hızlandırır




Beslenme yoğunluğu söz konusu olduğunda kivi diğer meyvelere kıyasla ilk sıralarda yer alır. Beslenme yoğunluğu, gram başına içerdiği mineral ve vitamin miktarıdır. Portakaldan daha fazla C vitamini içerir. Kivi suyunun cilt, saç ve sağlık için yararları hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.


  Kırışıklıklarla Savaşır ve ÖnlerAntioksidanlarla doludur. Bunlar, serbest radikallerle savaşmaya ve yaşlanma sürecini geciktirmeye yardımcı olur. Kivi suyunun düzenli olarak tüketilmesi, kırışıklıklarla çoğu ticari üründen çok daha kolay bir şekilde savaşmanıza yardımcı olabilir. Aynı zamanda daha genç görünmenizi sağlar.Cildi TemizlerTüm sisteminizi detoksifiye eder ve böylece daha sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Vücut içeriden temizlendiğinde cildiniz parlar. Yani her gün kivi suyu içmek muhteşem sonuçlar elde etmenin bir yoludur. Ciltteki Yaraları İyileştirirİyi miktarda potasyum içerir. Bu, dokuların onarılmasına yardımcı olur ve dolayısıyla cilt üzerindeki kesik ve yaraların iyileşme sürecini hızlandırır. Ayrıca mükemmel görünümlü bir cilde kavuşma sağladığını iddia eden pahalı cilt kremleri yerine de kullanabilirsiniz. Kivi suyu diğer birçok cilt ürününden çok daha güçlüdür. Saç Uzamasını HızlandırırE vitamini bakımından çok zengindir. E Vitamini, saç gelişimi ve sağlığı için gereklidir. Yeterli E vitamini tüketimi, saçınızı gerçekten hızlı bir şekilde uzatmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle, her gün en az bir bardak kivi suyu içmelisiniz. Saç Dökülmesini ÖnlerMineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. Daha güçlü bir bağışıklık sistemi için çok önemlidir. Bağışıklık sisteminiz güçlü olduğunda, genel olarak sağlıklı sayılırsınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirdiğinizde, saç dökülme probleminizi de azaltabilirsiniz. Saçlara Parlaklık VerirKivi suyu saçlarınızı temizlemek için de kullanılabilir. Taze kivi suyu sıkabilir ve saçlarınızı temizlemek için kullanabilirsiniz. İçinde asit olduğu için saçlara zarar vermemek adına su ile seyreltilmelidir. Bu saçlarınıza sağlık kazandırır ve ışıltı verir.Stresle Mücadele EderStres yönetimine yardımcı olur. İçerisinde bulunan serotonin ruh halinizi etkiler. Kivi suyu sakin olmanızı sağlar ve stresi ve depresyon riskini azaltır. Yukarıda belirtilen yararların dışında, kivi suyu inanılmaz bir içecektir ve diyet lifi ve magnezyum ile doludur. Ayrıca kilo vermenize yardımcı olur.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.