Romatizma ağrılarına mucizevi çözüm

 

13 Aralık 2014 12:52
Romatizma ağrılarına mucizevi çözüm




Siz de yaşam kalitenizi düşüren ve hayatı size zindan eden ince eklem ağrılarından şikayetçiyseniz, Dr.Gürkan Kubilay'ın hazırladığı bu mucizevi karışım sorununuza çözüm olacak.


  Dirseğinizde, bileğinizde, parmaklarınızda, omuzlarınızda kısacası parmak uçlarınızdan boynunuza kadar tüm küçük eklem yerlerinizde meydana gelen ve artık kronikleşen bu ağrılardan kurtulmanız artık çok kolay! Çünkü size önereceğimiz bu pratik yöntem ile ağrılarınız hafiflemekle ve zamanla yok olmakla kalmayacak. Aynı zamanda yoğun neme maruz kalan cildinizde, gözle görülür bir değişim olacak.Malzemeler Bir yemek kaşığı zeytinyağı10 damla sarı kantaron yağıNasıl yapılırBir yemek kaşığı zeytinyağına 10 damla sarı kantaron yağı denk gelecek ölçüde karışımınızı ayarlayın. Daha sonra videoda gösterilen hareketlerle masaj yapın.   



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.