Bu belirtiler panik atak habercisi

 

16 Aralık 2014 12:58
Bu belirtiler panik atak habercisi




Yaşadığınız sağlık problemleri panik atağın habercisi olabilir. Bunu anlamak için vücudunuzun verdiği sinyalleri dikkate almanız gerekir.


  Günümüzde yaşanan stres, üzüntü, geçim sıkıntısı ve yorgunluk gibi sıkıntılar bir süre sonra etkilerini ruhsal yönden ortaya çıkarıyor. Bilimsel çalışmalar sonucunda en sık görülen 13 panik atak belirtisinin saptandığını söyleyen uzmanlar bu 13 belirtiden 4’ünün bir arada görülmesinin panik atak tanısı için yeterli olduğunu belirtiyor.Panik atağın belirtileriGöğsünüzde ağrı hissediyor ve çarpıntı yaşıyorsanız akla ilk gelen kalp krizi geçirdiğinizdir. Eğer kalbinizle ilgili bir sorun yoksa o zaman nedeni panik atak olabilir.Kış günü terliyorsanız, nefesiniz daralıyor ve nefes alamadığınızı hissediyorsanız vücudunuzun verdiği sinyali ciddiye alın. Çünkü bu ani nöbetler panik atak hastalığının en sık görülen belirtileri. Bunun yanı sıra sık sık yaşanan mide bulantıları, uzun süre sabit pozisyonda oturmadığınız halde uyuşma ve karıncalanma, kendinizi kalabalık içinde rahatsız ve farklı hissetmeniz ruh sağlığınızın bozulduğuna ve panik atak hastalığına işaret olabilir.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.