Baş Ağrısını Yok Etmenin Püf Noktaları

 

05 Aralık 2014 15:15
Baş Ağrısını Yok Etmenin Püf Noktaları




Tam da zamanı şimdi bu baş ağrısı da nerden çıktı, of ne yaptıysam geçmiyor, hangi ilaç en hızlı geçirir, acaba açlıktan mı gibi cümleler kafanızı meşgul etmiş olabilir...


  Tam da zamanı şimdi bu baş ağrısı da nerden çıktı, of ne yaptıysam geçmiyor, hangi ilaç en hızlı geçirir, acaba açlıktan mı gibi cümleler kafanızı meşgul etmiş olabilir daha öncesinde ancak baş ağrısı yapılan birçok araştırmaya göre nedeni bilinmeyen bir rahatsızlıktır. Genel olarak vücudun verdiği bir tepki olarak değerlendirilir bu yüzden temelinde yatan başka bir nedenden ötürü oluştuğu düşünülür. Baş ağrısı sizlerin daha fazla başını ağrıtmasın, işte sizler için derlediğimiz anında etki eden iyileştirici püf noktaları;Bir Bardak KahveYapılan araştırmalara göre kafein içeren içecekler baş ağrısını hafifletiyor. Özellikle sabahları kahvesiz uyanamam diyenlerdeyseniz, baş ağrınızın kısa sürede geçeceğine emin olabilirsiniz. Su İçinGün içerisinde minimum içilmesi gereken su miktarı 2,5 litredir eğer bu ölçünün altına düştüyseniz vücudunuz su kaybından dolayı baş ağrısı olarak tepki veriyor olabilir. Bitki Çayıİçeriğinde rahatlatıcı ve sakinleştirici bitki özleri taşıyan çayları başınız ağrıdığında tercih edebilirsiniz. Bizim tercihimiz melisa, papatya ve nane çaylarıdır.AtıştırınÖğün aralarınızı eğer uzun tutuyorsanız bu da acıkmanıza neden oluyordur ve açlık sebebiyle de baş ağrıları çekiyorsunuzdur. Bu yüzden mutlaka yanınızda atıştırmalık meyve ve kuru yemiş taşımaya özen gösterin.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.