Bu karışım gripten koruyor

 

10 Aralık 2014 12:36
Bu karışım gripten koruyor




Uzmanlar, karanfil, zencefil, tarçın, limon ve bal ile yapacakları karışımla gripten kısa sürede kurtulunabileceğini söyledi.


  Grip vakalarının arttığı bu günlerde bundan kurtulmak için bir karışım formülü de  herbalist Muhsin Duran’dan geldi. Havaların soğuması ile birlikte grip salgının arttığını ve vatandaşların hastanelere koştuğunu belirten Duran, hastanelerde hastalara verilen antibiyotikler ve diğer ilaçlarla hem vücudun hem de karaciğerin yorulduğunu ifade etti. Bunun yerine doğal yollarla hastalıktan kurtulmaya çalışmanın daha doğru olacağını vurgulayan Duran, vatandaşların evde ya da iş yerlerinde yapacakları karışımlarla hem kısa sürede hem de vücutlarını ve akciğerlerini yormadan gripten kurtulabileceğini kaydetti. Duran, bunun yanı sıra, karışımın sık sık kullanılması durumunda gribe yakalanma riskinin ortadan kalkacağına da dikkat çekti.Doğal karışımın karanfil, zencefil, tarçın, limon ve bal ile yapıldığını anlatan Duran, "Bir su ya da kupa bardağının içerisine sıcak suyumuzu doldurduktan sonra 4-5 tane karanfil, küçük bir parça zencefil ve küçük bir parça tarçın atıyoruz. 5 dakika beklettikten sonra 4-5 damla limon sıkıp, bir tatlı kaşığı bal ilave ediyoruz. 5 dakika daha beklettikten sonra karışımımız hazır hale geliyor. Bu karışımı günde iki defa yapmamız durumunda hem 2-3 gün içerisinde gripten kurtuluruz hem de gribe yakalanma riskimiz azalır. Ayrıca bu karışım vatandaşları ilaçların yan etkisinden de kurtarır" dedi.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.