Hafızayı Güçlendiren Yiyecekler

 

13 Ocak 2015 07:02
Hafızayı Güçlendiren Yiyecekler




İsimleri, adres bilgilerini, telefon numaralarını, okuduğunuz ve öğrendiğiniz yeni bilgileri ve eşyalarınızı unutmaktan şikâyetçiyseniz beslenme programınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.


  İsimleri, adres bilgilerini, telefon numaralarını, okuduğunuz ve öğrendiğiniz yeni bilgileri ve eşyalarınızı unutmaktan şikâyetçiyseniz beslenme programınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. İşte sizler için araştırdığımız sihirli gıdalar;Kırmızı MeyvelerKırmızı meyvelerdeki antioksidanlar ve flavonoidler hücrelere zarar veren serbest radikallerle savaşırlar, bu kırmızı meyvelerin başında yabanmersini, çilek ve üzüm gelmektedir.Yeşil Yapraklı SebzelerYeşil yapraklı sebzeler beyin fonksiyonlar için önemli olan folik asit içerirler. Bu yüzden öğünlerinizde ıspanak, beyaz lahana, karalahana, kuşkonmaz ve brokoli tüketmelisiniz.Omega-3 Beyin fonksiyonları açısından oldukça önemli bir yağ asidi olan Omega-3 somon, sardalye, uskumru ve ringa gibi balıklarda bol miktarda bulunmaktadır. Hafta en az 2 kere balık tüketmeye özen göstermelisiniz.KahveYapılan araştırmalar içeriğindeki kafeinin hafızayı geliştirdiğini göstermektedir. Ancak aşırı kahve tüketimi çeşitli hastalıkların ortaya çıkmasına neden olmaktadır.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.