Yüksek Tansiyon İçin Egzersiz Önerileri - Nedir

 

09 Ocak 2015 11:19
Yüksek Tansiyon İçin Egzersiz Önerileri - Nedir




Tansiyonunuzu düşürmek düzenli bir egzersizin yararı olabilir. Hareketsiz bir yaşam tarzı, kalp hastalığı için en üst risk faktörleri arasındadır. Neyse ki icabına bakabileceğiniz bir risk faktörüdür.


  Tansiyonunuzu düşürmek düzenli bir egzersizin yararı olabilir. Hareketsiz bir yaşam tarzı, kalp hastalığı için en üst risk faktörleri arasındadır. Neyse ki icabına bakabileceğiniz bir risk faktörüdür. Ayrıca:Kalbinizi ve kardiyovasküler sisteminizi güçlendirebilirsiniz.Dolaşım sisteminizi geliştirip vücudunuzun oksijeni daha iyi kullanmanıza yardımcı olabilirsiniz.Kalp yetmezliği belirtilerinizi geliştirebilirsiniz.Enerji düzeylerinizi artırabilirsiniz, böylece yorulmadan ve nefesiniz kesilmeden daha çok etkinlik yapabilirsiniz.Dayanıklılığı artırabilirsiniz.Kas tonusunuzu ve kuvvetinizi geliştirebilirsiniz.Dengenizi ve eklem esnekliğinizi geliştirebilirsiniz.Kemiklerinizi güçlendirebilirsiniz.Vücut yağınızı azaltabilir ve sağlıklı bir kiloya ulaşabilirsiniz.Stres, tansiyon, kaygı ve depresyonu azaltabilirsiniz.Kişisel imajınızı ve özgüveninizi artırabilirsiniz.Uygunuzun kalitesini artırabilirsiniz.Daha rahat ve dinlenmiş hissedebilirsiniz.Zinde görünebilir ve sağlıklı hissedebilirsiniz.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.