Evsiz çocuğun okuma azmi göz yaşarttı

 

14 Temmuz 2015 23:46
Evsiz çocuğun okuma azmi göz yaşarttı




Filipinler'de evsiz bir çocuğun, bir restoranın dışına yansıyan ışıkta ödevini yaparken çekilen fotoğrafı görenleri duygulandırdı.


  Filipinler’in başkenti Manila’da 9 yaşındaki evsiz bir çocuğun, bir restoranın dışına yansıyan ışıkta ödev yapmaya çalışması görenleri duygulandırdı. Daniel Cabrera adlı çocuğun fotoğrafını tıp okuyan Joyce Torrefranca çekti.Telegraph’ın haberine göre, fotoğrafı daha sonra Facebook’ta paylaşan Torrefranca, küçük çocuğun kendisine daha fazla çalışmak konusunda ilham verdiğini ifade etti. Binlerce kişinin paylaştığı fotoğrafa gelen yorumlar arasında, “ yaşam standartlarının kıymetinin bilinmesi gerektiği” de bulunuyor.Evi yandı babası hayatını kaybettiDaniel’in evinin yandığı ve babasının hayatını kaybettiği belirtilirken, küçük çocuğun genellikle annesiyle dilencilik yaptığı bildirildi. Eğitim görmeye kararlı olan Daniel’ın okulda başarılı ve mutlu olduğunu söyleyen öğretmeni Rosalina Detuya, “O zeki ve sınıftaki tartışmalara katılıyor” dedi.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.