2-3 Yaşındaki Çocukların Davranış İşaretleri

 

01 Aralık 2014 10:42
2-3 Yaşındaki Çocukların Davranış İşaretleri




Küçük çocuklar öğrenme süreçleri sırasında başarılarını ve ilerlemelerini hızlıca hissetmek isterler. Zaten bu nedenle de kendi hızlarıyla ilerlemelerine izin verilmesi gerekmektedir. Anında kazançlar kendine güvenin teşvik edilmesi açısından hayati önem taşımaktadırlar.


  Küçük çocuklar öğrenme süreçleri sırasında başarılarını ve ilerlemelerini hızlıca hissetmek isterler. Zaten bu nedenle de kendi hızlarıyla ilerlemelerine izin verilmesi gerekmektedir. ‘ Anında kazançlar ‘ kendine güvenin teşvik edilmesi açısından hayati önem taşımaktadırlar. Mutlu , rahat bir çevrenin sağlıklı gelişimi desteklediği bilinmektedir. Çocuğunuzun davranışını okumayı öğrenmek , öğrenme sürecinden keyif alıp almadığını anlamanıza yardımcı olacaktır.  



Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.